perjantai 1. marraskuuta 2013

Treenailua

Tänään mulla oli hiehot kolmatta kertaa riimussa. Oon käyny niitä jo jonki aikaa rapsuttelemassa ja riimut laitettiin päähän ekaa kertaa täs pari päivää takaperin. Kassandran kanssa homma on siinä vaiheessa että me seisotaan paikallaan jo tosi hyvin mutta eteenpäin liikkuminen vielä tökkii. Kassandra on siis mun näyttel y hieho. 
 
 


Kassandran jälkeen otin käsittelyyn pikkusisko Saran vasikan. Keijulla j mulla oli vähä kommunikaatio ongelmia tänään, koska Keiju ei oikeen innostunut ajatuksesta lähteä hengailee narun päässä. Aikamme siinä sitte treenailtua homma suju jo iha hyvin mut lisää pitää vielä treenaa. 


Vikaks otin sit viel Kielon. Kielon kans sujuu äärettömän hyvin se oppii tosi nopeesti ja on hurjan tottelevainen, vaikka kiinniottaminen onki show ihan eriksee. Se ei reagoinu kummemin showstickkiin eli täl kertaa tieaurausviitta kepukkaan. Vähä se hätkähti ku selästä rapsutin sil mut muuten se on iha fine sen asian kanssa. Tähä loppuun vielä pahottelen sitä etten oo ehtiny kirjottaa enkä päivittää tääl yhtää mitää mut onneks Senja on pitäny huolta tääl :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti