lauantai 30. marraskuuta 2013

Juniorhandlerin osallistujat elma 2013


 Aikio Tanner(2005) oli näyttelyn  nuorin osallistuja. Hän oli oman luokkansa toinen ja champion-kehän viides. Hän asuu Teuvalla, ja heillä on kotona Hereford-karjaa. Näyttelyssä Aikio talutti Thorsvikin Kieloa.

Sara Kuuluvainen (2003) oli nuorimpien luokan ensimmäinen. Hän oli myös champion-kehän toinen. Sara asuu Kirkkonummella ja heillä on kotona Hereford-karjaa. Eläimenä näyttelyssä Saralla oli Luoteen Kanttarelli.


 Joukia Tanner (2003) oli nuorimpien luokassa kolmas. Joukia on Aikion isoveli. Kotona heillä on Hereford-karjaa. Näyttelyhiehona Joukialla oli Thorsvikin Kassandra.
    Iiris Moisander (1995)   oli ensimmäisessä luokassa kolmas. Hän asuu Orimattilassa ja heillä on kotona Hereford-karjaa. Iiriksen hieho näyttelyssä oli APH Z-Dance.
 Vilja Toivonen (2003) oli nuorimpien luokan kolmas. Hän asuu Salossa. Viljan kotona on myös Hereford-karjaa. Viljan näyttelyhieho oli APH Zora.
Senja Luomajärvi (2000) oli toisessa luokassa ensimmäinen ja champion-kehässä neljäs. Senja asuu Ylöjärvellä, Kurussa. Heillä on kotona pieni Hereford-karja. Senjan hieho näyttelyssä oli APH Z-Dance.
Henri Kuuluvainen (1999) oli toisessa luokassa toinen ja champion-kehässä viides.Hän asuu Kirkkonummella ja heillä on kotona Herefordeja. Näyttelyssä Henri talutti Thorsvikin Kassandraa.

Sebastian Tanner (1999) oli Toisessa luokassa kolmas. Hän asuu Teuvalla ja heillä on kotona Herefordeja. Hiehona näyttelyssä Sebastianilla oli Thorsvik Kielo.

Robert Jensen (2000) oli Toisessa luokassa kolmas. Hän asuu Salossa ja heillä on kotona Herefordeja. Robert talutti näyttelyssä Luoteen Kanttarellia.

Oskar Jensen (2003) oli toisessa luokassa kolmas. Hän asuu Salossa ja heillä on kotona Hereford-karjaa. Oskarin näyttelyhieho oli APH Zora.

Laura Kuuluvainen (1998) oli kolmannessa luokassa ensimmäinen ja champion kehässä ensimmäinen. Hän asuu Kirkkonummella. Heillä on kotona Herefordeja. Näyttelyssä Laura talutti Luoteen Kefiiriä. 
 
Taru Luomajärvi (1998) oli kolmannessa luokassa toinen ja champion kehässä kolmas. Hän asuu Ylöjärvellä, Kurussa ja heillä on kotona pieni Hereford-karja. Tarun hieho oli APH Zora.
Jon Moisander (1997) oli kolmannessa luokassa kolmas. Hän asuu Orimattilassa. Heillä on kotona Herefordeja. Jon talutti näyttelyssä Thorsvik Kassandraa.
Maiju Pajula (1996) oli kolmannessa luokassa neljäs. Hän asuu Loimaalla. Maiju talutti näyttelyssä hiehoa nimeltä APH Z-Dance.
Valtteri Toivonen (1999) oli kolmannessa luokassa neljäs. Hän asuu Sauvossa ja heillä on kotona Herefordeja. Valtterin näyttelyhieho oli Thorsvik Kielo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti