torstai 8. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 viimeinen junnutapaaminen

Vuoden 2014 viimeinen herefordjunnujen tapaaminen pidettiin meillä Kurun Luoteessa 29.-30.12.14. Valitettavasti kaikki junnut ei päässy paikalle pitkän matkan ja huonon ajankohdan takia, mutta suurin osa kuitenkin eksyi paikalle. :) Maanantai aamuna haettiin osa junnuista juna-asemalta, ja osa tuli omalla autokyydillä.  

Kun kaikki oli päässy perille ja tavarat oli viety nukkumapaikkaan, jonkun aikaa vaihdettiin kuulumisia. Sen jälkeen lähdettiin ulos taluttamaan eläimiä. Otimme yhden kerran poikineen lehmän ja käytiin taluttelemassa sitä pellolla ja navetan pihalla.
Maanantaihin mahtui myös traktoriajelua, tallitöitä, musiikin kuuntelua ja paljon kavereiden kanssa vietettyä aikaa. :)

Hyvin  nukutun yön jälkeen herättiin uuteen aamuun. Syötiin aamupalaa ja tehtiin taas kaikkee kivaa porukalla. :D
Sitten lähdettiin taas ulos taluttamaan eläimiä. Tällä kertaa otettiin lehmän lisäksi myös kaksi hiehoa. Taluteltiin niitä hetki pihalla, jonka jälkeen poseerattiin ja otettiin ryhmäkuva kaikista meistä junnuista eläinten kanssa. :)


Edustava poseeraus feat. Kefiiri, Jelly ja Kanttarelli :) <3
Päivä kului nopeasti kavereiden kanssa, ja iltapäivän saapuessa tulikin aika sanoa heipat taas joksikin aikaa. :( Jokaiselle jäi varmasti hyviä muistoja tästäkin tapaamisesta ja ikävä kaikkia kavereita. Seuraavaa tapaamista ollaankin jo suunnittelemassa! :)



 KARJAONNEA VUODELLE 2015 TOIVOTTAA SUOMEN HEREFORD JUNIORIT! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti