keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Lucian uusi koti

 Lucia muutti 30.11. uuten kotiin Kuruun Senjan ja Tarun luokse. Kirkkonummelta Lucia lähti aamulla jo kahdeksan jälkeen ja perillä oltiin jo yhdeksi. Lucia matkusti muutaman tunnin tosi kiltisti. Kun päästiin perille, Lucia päästettiin heti tutustumaan uusin kavereihinsa. Lucia muutti samaan pikku pihattoon kuuden saman ikäisen lehmävasikan kanssa. Kavereita se sai heti, ja ruokakin maistuu. ;)  
"Hei, mitä tää nyt on?? Mikäs tää koppi on ja miks se liikkuu??" :)
Mihinkäs sitä oikein on päädytty? :) Lucian piti harkita hetki, uskaltaako kopista tulla ulos. :D
Lucian emähän on siis Hereford yhdistyksen ensimmäinen ketjuvasikka APH Xercia. Xercia eli Sesse luovutettiin Lauralle helmikuussa 2012. Sesse sai ensimmäisen vasikkansa keväällä 2013. Se oli sonivasikka, mutta Tänä keväänä Sesse sai lehmävasikan eli Lucian, joka sitte luovutettiin taas eteenpäin. Uudet omistajat ovat Senja ja Taru Luomajärvi. Lucian ensimmäinen lehmäsikka luovutetaan taas eteenpäin seuraavana ketjuvasikkana. 

Lucian uudet omistajat, entinen omistaja ja Lucia itse. :) (juuri kopista ulos tulemisen jälkeen Lucia ei ollut kovin yhteistyöhaluinen tässä valokuvauksessa kun oli nii  paljon uusia asioita ihmeteltävinä :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti