keskiviikko 14. elokuuta 2013

live the life you love, love the life you live

Hehe hei taas kaikki, on vähä tää päivittely unohtunu koska koulu alko. Ja oikeestaan muutenki on ollu vähä kiirettä jne jne ja Senja on siis luvannut kans päivitellä blogia mielenkiintoisella ja oleellisella aiheella tässä joku päivä! Tässä postauksessa kerron meidän viime kokouksesta ja tapaamisesta ja ja jaaa omasta suhteestani tähän meidän valkopäiseen pörröturkki rotuun. Tänään on niin hyvä päivä datailla tietokoneella ja kuunnella youtubesta musiikkia taustalla ku pihalla sataa vettä ja on joku 15 astetta vaan täällä Kirkkonummella eikä oo treenejä ja läksyt ehtii tehä vähäsen myöhemminki.
7.8.2013
Meillä oli siis kokous Kurussa, Tarun ja Senjan luona samaan aikaan kun Suomen Hereford ry piti oman johtokuntansa kokouksen (jossa mekin siis kävästiin sähläämässä, kerron kohta..). Meitä oli ihan kivasti paikalla, mä (Laura), Joukia, Aikio, ja tietysti Taru ja Senja! Käytiin uimassa, tai no ei me Joukian kanssa uskallettu mutta muut. Kokeiltiin kanssa vähäse autolla ajeluu ja popitettiin musaa sekä kirjotettiin Joukian ja Aikion veljelle Sebastianille kirje kun ei vaivautunut ilmestymään paikalle.. :D. Kokouksessa mietittiin missä ja milloin tavataan, ja tavataan 23.11 Elma messuilla, laitan loppuun linkin Elman sivuille. Kaikki kiinnostuneet tulkaa Elmaan tutustumaan meidän Hereford rotuun ja junnu toimintaan :'). Joo ja siis käytiin siellä ns oikeassa kokouksessa esittäytymässä johtokunnalle ja kerrottiin ittestämme ja meidän toiminnasta, tavoitteista, suunnitelmista ja haaveista. Meillä oli kaikilla kivaa ja saatiin juteltua tärkeet asiat läpi! Ainiin ja syötiinhän me tosi hyvää ruokaakin siellä :').

Minä itse ja Hereford
Joo tosiaan kun olin ehkä jotain 8v (?) ja muutettiin tänne Kirkkonummelle tutustuin tähän rotuun, ja ikinä en oo katunu että tutustuin tähän hienoon rotuun! Senja varmaan kertoo teille tarkemmin rodun ominaisuuksista ja sellaisesta ;) . Ihastuin siihen kun rotu on niin monipuolinen ja helppo käsittellä nuorempienkin. Yleensä kun piirrän lehmiä niin teen niistä herejä, kuvaan yleensä meidän herefordeja paljon, teen videoita niistä, ja yritän olla aina niissä tapahtumissa missä hereford on mukana. Tää työ (jos sitä voi kutsuu nimellä työ) on tuottanut myös tulosta! 2012 mut valittiin Xercian omistajaksi, siitä voittekin lukea tuolta muutaman postauksen päästä jos oikein muistan vai olikohan se jo edellisessä postauksessa.. no en muista kyllä te sen löydätte jos itse haluatte. Oon käyny näyttelyissä vuodesta 2008 melkeen joka vuosi esittämässä herefordeja yhen tai useemman kerran vuoden aikana. Aina en tietenkään oo menestyny, 2011 hävisin kaikille, mutta muuten oon ollut sijalla 3-1 sekä rakenne että käsittely luokissa:

2008 kolmas, rakenne luokka, WHC (Hattula), T. Alexander
2009 -
2010 kolmas, rakenne luokka, Okra (Oripää), T. Herkules
2011, kolmastoista, showmanship, Farmari (Pori), T. Ilma
2012, ensimmäinen, rakenne luokka, Sarka (Seinäjoki), APH. Xercia, ensimmäinen, rakenne luokka, Okra (Oripää), APH. Xercia + champion
2013, kolmas, rakenne luokka, Sarka (Seinäjoki), AT. Jonder, ensimmäinen, showmanship, Farmari (Seinäjoki), AT. Johanna + champion

Ei kai tässä paljoa muuta.. mulla on vahva suhde tähän rotuun, mikään ei oikeestaan voita tätä rotua. Aika suuri osa mun elämästä pyörii tän rodun ympärillä, kesä duuninkin tein Herefordien kanssa. Ja tätä junnu tiimiäkään ei olis ellei meillä kaikilla olis omanlaista suhdetta tähän rotuun! Kiitos teille jotka ootte antaneet mulle mahdollisuuden olla tän rodun kanssa tekemisissä! :* tästä tuli vähä suppee, mun ja herefordien suhde on sanoinkuvaamaton, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ehkä teenkin teille videon .. Ja hei! Kaikki jotka on Instagramissa, jos haluutte nähä vähän mun elämää missä hereford pyörii vahvasti, seuratkaa nimimerkkiä lllaree, mun profiilista löytyy myös Senjan ja Tarun käyttäjänimet.. seuraamaan vaan! ;)

http://www.messukeskus.com/Sites3/MeidanViikonloppu/Naytteilleasettajat/messuille/ELMA/Sivut/default.aspx
Elmaan tosta linkistä

http://www.hereford.fi/
Hereford ry'n sivuille tosta linkistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti